ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Predstavljanje slikovnice “Nije strava provesti dan bez ekrana”

07. veljače 2023. 19:00 @ 19:00 - 20:00

“Nije strava provesti dan bez ekrana” je slikovnica u kojoj se uči o medijskoj pismenosti, a namijenjena je djeci od 4 do 7 godina. Nastala je u suradnji Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, Sveučilišta u Dubrovniku, Dječjih vrtića Dubrovnik te Dječjeg vrtića Pčelica. Bit će predstavljena u Saloči od zrcala (Narodna knjižnica Grad) u utorak 7. veljače u 19 sati u sklopu obilježavanja Dana sigurnijeg Interneta 2023. Naime, svake godine drugog utorka u veljači tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na Internetu.

Slikovnica je nastala u sklopu kontinuiranog projekta (e)odrastanje kojeg zadnje dvije godine Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika provodi u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, Dječjim vrtićima Dubrovnik i Dječjim vrtićem Pčelica kroz niz aktivnosti (predavanja, radionica, anketa, …) za djecu, roditelje, odgojitelje i učitelje. Izrada i tisak slikovnice je omogućen kroz Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika.

Predstavljanje slikovnice organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Sveučilište u Dubrovniku, Dječji vrtići Dubrovnik, Dječji vrtić Pčelica u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama.

Detalji:

Datum:
07. veljače 2023. 19:00
Vrijeme:
19:00 - 20:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Lokacija

Saloča od zrcala – Narodna knjižnica Grad
Od Puča 6
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content