ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica robotike i programiranja bez ekrana: DV Ciciban #1

10. veljače 2023. 10:00 @ 10:00 - 11:00

Informatički klub Futura, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i ove godine održavaju gostujuće radionice robotike i programiranja bez ekrana koje su namijenjene predškolcima i učenicima nižih razreda osnovnih škola na području Grada Dubrovnika i šire okolice. Ovaj put, u petak 10. veljače u 10 i 11 sati održat će radionice u Dječjem vrtiću Ciciban.

Na radionicama radimo s Cubetto robotima. Cubetto set se sastoji od malog drvenog robota naziva Cubetto, koji omogućuje davanje naredbi s blokovima (pločicama) koje se slažu na Cubetto kontrolnu ploču. Prema zadanim naredbama se Cubetto robot kreće. Svi polaznici će na kraju radionice dobiti uvjerenja o uspješno odrađenoj radionici.

Dječji vrtići i osnovne škole koji se žele priključiti projektu i žele da se kod njih održi jedna ili više radionica mogu se javiti na e-mail adresu od Future ili ZTK DNŽ i GD: futura.dubrovnik@gmail.com ili ztkdubrovnik@gmail.com radi dogovora oko termina radionice.

Detalji:

Datum:
10. veljače 2023. 10:00
Vrijeme:
10:00 - 11:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura

Lokacija

DV Ciciban
Solinska 1
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
020 427 470
Pogledajte web stranicu Lokacija
Skip to content