ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Otvaranje izložbe fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji – Metković

13. svibnja 2023. 19:00 @ 19:00 - 20:00

Izložba fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji otvorit će se u subotu 13. svibnja u 19 sati u galeriji Doma kulture Metković. Izložbu organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Ronilački klub Dubrovnik, Hrvatski ronilački savez i Športsko ronilački ekološki klub Delta 5, a bit će otvorena svaki dan do 17. svibnja. Na izložbi će biti izloženo 38 fotografija s prvenstva.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u podvodnoj fotografiji održalo se početkom rujna prošle godine u Dubrovniku. Na prvenstvu je sudjelovalo 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Oni su se natjecali u dvije kategorije: DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). Bile su zadane tri teme: fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija.

Najbolja fotografija cijelog natjecanja bila je fotografija podvodnog ambijenta od Damira Zuruba iz Ronilačkog kluba Roniti se mora. On je ujedno osvojio i ukupno prvo mjesto u kategoriji DSLR fotoaparata, a njegov klub prvo mjesto ekipno.

Detalji:

Datum:
13. svibnja 2023. 19:00
Vrijeme:
19:00 - 20:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Športsko ronilački ekološki klub Delta 5

Lokacija

Gradsko kulturno središte Metković
Ul. Stjepana Radića 1
Metković, 20350 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content