ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Du STEM Promo day Metković

13. svibnja 2023. 16:00 @ 16:00 - 17:00

Kroz Du STEM promo day održavaju se kratke pop-up radionice u manjim mjestima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na kojima se rade programi iz STEM igraonica i radionica robotike i programiranja. U subotu  13. svibnja u 16 sati održat će se radionica robotike i programiranja u Domu kulture Metković.

Na radionicama radimo s Cubetto robotima. Cubetto set se sastoji od malog drvenog robota naziva Cubetto, koji omogućuje davanje naredbi s blokovima (pločicama) koje se slažu na Cubetto kontrolnu ploču. Prema zadanim naredbama se Cubetto robot kreće. Svi polaznici će na kraju radionice dobiti uvjerenja o uspješno odrađenoj radionici.

Du STEM promo day u Metkoviću organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura u sklopu projekta Du STEM. Ukupna vrijednost projekta je 2.660.083,07 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 2.261.070,61 HRK.“

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Detalji:

Datum:
13. svibnja 2023. 16:00
Vrijeme:
16:00 - 17:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Informatički klub Futura

Lokacija

Gradsko kulturno središte Metković
Ul. Stjepana Radića 1
Metković, 20350 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content