ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ljetna škola tehničke kulture i programiranja

17. srpnja 2023. 0:00 - 21. srpnja 2023. 23:59

Udruga Kurenat u suradnji s partnerima održat će treću Ljetnu školu tehničke kulture i programiranja od 17. do 21. srpnja u Osnovnoj školi Župa dubrovačka. Program je ispunjen besplatnim STEM radionicama te radionicama robotike (Fischertechnik modeli) i programiranja (programiranje bez ekrana, uvod u izadu web stranica).

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura održat će radionicu svjetlećih crteža u ponedjeljak 17. srpnja u 9 sati, radionicu Šareni strujuni krug u srijedu 19. srpnja u 9 sati te radionicu crtanja 3D olovkama u petak u 9 sati.

Sve radionice namijenje su učenicima od 4. do 8. razreda. Broj sudionika ograničen je na 12 polaznika po radionici, stoga roditelji ili skrbnici trebaju prijaviti maloljetne učenike preko linka: https://bit.ly/PrijavaLjetnaSkola.

Radionice su se održale u organizaciji udruge Kurenat i Osnovne škole Župa dubrovačka, uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije, Informatičkog kluba Futura i Općine Župa dubrovačka.

Detalji:

Početak:
17. srpnja 2023. 0:00
Kraj:
21. srpnja 2023. 23:59

Organizatori

Kulturno-zabavna, ekološka i sportska udruga “Kurenat”
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura
Pomorsko-tehnička škola Dubrovnik

Lokacija

OŠ Župa Dubrovačka
Put Dr. Ante Starčevića 84
Mlini, 20207 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content