ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Eco & Blue STEM: Mladi istraživač mora

18 travnja - 19 travnja

Edukacijski program „Mladi istraživač mora“ održat će se u Dubrovniku 18. i 19. travnja, u sklopu projekta Eco & Blue STEM čiji je partner Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije. Kroz dva dana provest će se dva programa: pilot edukacijski program, gdje je naglasak mentoriranje mentora, te edukacijski program kojeg provode educirani profesori/mentori s učenicima uz pomoć mentora s Agronomskog fakulteta.

Polaznici ovog programa kroz nastavu i praktične vježbe upoznat će se s morima i oceanima, biljnim i životinjskim morskim organizmima, mikroorganizmima i zaštićenim vrstama, pod vodstvom Ane Gavrilović i Olivera Barić s Agronomskog fakulteta.

Edukacijski program „Mladi istraživač mora“ organizira Zajednica tehničke kulture Rijeka u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i ostalim partnerima u sklopu projekta Eco & Blue STEM. Ukupna vrijednost projekta je 274.228,51 EUR. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 233.094,23 EUR.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Zajednice tehničke kulture Rijeka.

Detalji:

Početak:
18 travnja
Kraj:
19 travnja

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Zajednica tehničke kulture Rijeka

Lokacija

OŠ Mokošica
Ul. Bartola Kašića 20
Dubrovnik, 20236 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
020 451 299
Pogledajte web stranicu Lokacija
Skip to content