ztk-du.hr

Započeo ciklus DJ radionica

Desetotjedni ciklus Dj radionica koje vodi Haris Čustović započeo je u subotu 6. travnja u Centru za mlade Dubrovnik i održavat će se svaku subotu do 8. lipnja. Na prvoj radionici polaznici su se predstavili i upoznali s poviješću Dj-anja i programima koje će koristiti.

Tijekom ciklusa radionica naučit će kako se učinkovito promovirati – proizvesti i dijeliti svoje promocijske audio ili video mikseve, dobiti posao i ostati ispred konkurencije, kao i saznati što promotori i menadžeri noćnih klubova stvarno traže od DJ-a. Tečaj će kulminirati završnim projektom: stvaranjem 30-minutnog snimljenog miksa. Neki od sudionika također će imati priliku održati nastup uživo na večeri DJ radionice u Lazaretima.

Radionice su namijenjene pojedincima zainteresiranim za glazbenu umjetnost. Cilj je opremiti polaznike vještinama potrebnim za kvalitetnu selekciju glazbe i samouvjereni nastup pred publikom. Ciklus radionica je namijenjen srednjoškolcima, studentima i odraslima, a broj mjesta na radionicama je ograničen, stoga se potrebno prijaviti preko poveznice: https://www.ztk-du.hr/dj-prijava/.

“DJ radionicu“‘ organiziraju Kino Video Klub Dubrovnik i Laus Music u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Skip to content