ztk-du.hr

Učenicima OŠ Ivana Gundulića i njihovim gostujućim učenicima održana radionica crtanja 3D olovkama

Tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije i član Informatičkog kluba Futura Tomo Sjekavica u petak 5. svibnja održao je radionicu crtanja 3D olovkama učenicima Osnovne škole Ivana Gundulića i gostujućim učenicima iz Turske.

Polaznici radionica upoznali su se s tehnologijom za 3D modeliranje. Pomoću 3D olovaka i plastike crtali su razne 2D i 3D predmete prema zadanim predlošcima i prema svojim idejama. Kroz radionicu polaznici su razvijali kreativnost, inovativnost i tehničke vještine, a na kraju su svoje radove zadržali.

Kroz ovaj program nastavila se kvalitetna suradnja s mladima između Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije i Informatičkog kluba Futura s OŠ Ivana Gundulića.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatičkog kluba Futura pozivaju da im se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Skip to content