ztk-du.hr

Ljetna škola brodogradnje idući vikend na Lokrumu

Tradicionalna Ljetna škola brodogradnje, 12. po redu, održat će se i ove godine u masliniku na Lokrumu u subotu i nedjelju, 29. i 30. srpnja za dvije grupe polaznika. Program se sastoji od brodomodelarskih radionica, a za polaznike su osigurani sendvič i voda.

Na Ljetnu školu brodogradnje mogu se prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda osnovne škole. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici na: www.ztk-du.hr/ljsb-prijava/.

Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom u ljetnoj školi brodogradnje.

Program Ljetne škole brodogradnje 2023:

Subota 29.7.2023. i nedjelja 30.7.2023. – u 9:40 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 10:00 polazak s brodom na Lokrum; 10:30-12:30 radionica brodomodelarstva (Modelarski institut Nave Dumins, Društvo brodomodelara “Argosy”); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Društva pedagoga tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Skip to content