ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

STEM ljeto u CMD: Bioluminiscentni (svjetleći) crteži #1

28. srpnja 2023. 9:30 @ 9:30 - 10:30

U sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik u petak 28. srpnja održat će se dvije radionice „Bioluminiscentni (svjetleći) crteži“ u 9:30 i 11 sati u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura, a namijenjene su učenicima od 3. razreda osnovne škole i starijima. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a potrebno se prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/stem-ljeto-cmd/.

Na radionicama će se spajati jednostavni strujni krug sa svjetlećim diodama, bakrenom trakom i baterijom na crtežima koje je izradila akademska slikarica Dubravka Tullio.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa svojim članicama udrugama tehničke kulture u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik. Prijave na ostale radionice će se otvarati po tjednima kada budu definirani termini.

Detalji:

Datum:
28. srpnja 2023. 9:30
Vrijeme:
9:30 - 10:30

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura

Lokacija

Centar za mlade Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 44a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content