ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionice crtanja 3D olovkama za učenike Eknomske škole #1

13. rujna 2022. 16:25 @ 16:25 - 18:20

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica održava radionice crtanja 3D olovkama za učenike Eknomske i trgovačke škole Dubrovnik. Radionice se organiziraju na inicijativu profesorice Belinde Marić.

Osim radionica učenicama će se prezentirati Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu. Na radionicama će učenici s 3D olovkama i plastikom crtali razne predmete prema predlošcima.

Kroz ove programe je uspostaviti će se kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Ekonomskom i trgovačkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju da im se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Detalji:

Datum:
13. rujna 2022. 16:25
Vrijeme:
16:25 - 18:20

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije

Lokacija

Centar za mlade Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 44a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content