ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Online radionica: Korištenje sustava za videokonferencije Zoom

08. srpnja 2022. 19:00 @ 19:00 - 21:00

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije organizira ciklus od 7 besplatnih online radionica za uspostavljanje Home Officea u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga.

Tema prve radionice koja će se održati u petak 08. srpnja od 19:00 do 21:00 je korištenje sustava za videokonferencije Zoom.

Za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/ragusa-home-office/
Link za sudjelovanje na radionice će prijavljeni polaznici dobiti na e-mail adresu u četvrtak.

Nastavak ciklusa se očekuje od rujna, kada će se odraditi preostale teme korištenja uredskih aplikacija (obrada teksta, tablični izračuni i prezentacije), te vođenje profila i stranica udruga na društvenim mrežama. Na taj način će se polaznici pripremiti za online poslovanje i uspostavljanje home office-a.

Ciklus online radionica za uspostavljanje Home Officea organizira Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga. Ukupna vrijednost projekta je 489.942,86 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ iznosom od 416.451,43 HRK.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije.

Detalji:

Datum:
08. srpnja 2022. 19:00
Vrijeme:
19:00 - 21:00

Lokacija

online

Organizator

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Pogledajte web stranicu Organizator
Skip to content