ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Online predavanje “Pametno s ekranima u ranoj dobi”

6 veljače @ 19:00 - 20:30

U sklopu Dana sigurnijeg Interneta 2024 u utorak 6. veljače s početkom u 19 sati, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika organizira online predavanja “Pametno s ekranima u ranoj dobi”. Naime, svake godine drugog utorka u veljači tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na Internetu.

Predavanje je namijenjeno odgojiteljima, stručnim suradnicima predškolskih ustanova, roditeljima djece od 0 do 7 godina, učiteljima nižih razreda i svima ostalima zainteresiranim za temu sigurnosti na internetu.

Na predavanju će roditelji saznati više o mogućim pozitivnim i negativnim posljedicama korištenja ekrana u ranoj dobi na cjelokupni razvoj djeteta, kao i o načinima adekvatnog korištenja ekrana prema stručnim preporukama. Predavanje će održati edukacijska rehabilitatorica Alma Džanović Mateljan i psihologinja Severina Hađija.

Broj mjesta na online predavanju je ograničen. Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da popune prijavnicu kako bi potvrdili svoje sudjelovanje na online predavanju: https://forms.gle/4VZ2d6YeTGGtzZE76.

Detalji:

Datum:
6 veljače
Vrijeme:
19:00 - 20:30

Organizator

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Lokacija

online
Skip to content