ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Eco&Blue STEM: radionica “Morski bonton”

14 svibnja @ 14:00 - 16:00

U sklopu projekta Eco&Blue STEM na kojemu je Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije partner, gostujući predavači – znanstvenici s Instituta Ruđer Bošković u utorak 14. svibnja održat će četiri radionice za učenike Osnovne škole Mokošica.

Vlatka Filipović Marijić održat će radionicu “Zagađenje i zaštita mora”, Dubravka Švob Štrac govorit će o morskom bontonu, Sara Šariri otkrit će koje sve tajne skriva kapljica morske vode, a tema Damira Kapetanovića je “U moru s mikroorganizmima”.

Eco & Blue STEM projekt je financiran u sklopu poziva UP.04.2.1.10 Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 274.228,51 EUR. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 233.094,23 EUR. Nositelj projekta je Zajednica tehničke kulture Rijeka, a partneri su Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije, Centar tehničke izvrsnosti Tesla, Savez inovatora PGŽ, Institut Ruđer Bošković, Agronomski fakultet, OŠ Vladimira Nazora Ploče, Grad Ploče i Općina Gradac, uz potporu suradničkih institucija OŠ Vladimir Gortan i OŠ Nikola Tesla iz Rijeke te Zaklade za poticanje inovacija i novih tehnologija „Inovacijski laboratorij“.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Zajednice tehničke kulture Rijeka.

Detalji:

Datum:
14 svibnja
Vrijeme:
14:00 - 16:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Zajednica tehničke kulture Rijeka

Lokacija

OŠ Mokošica
Ul. Bartola Kašića 20
Dubrovnik, 20236 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
020 451 299
Pogledajte web stranicu Lokacija
Skip to content