ztk-du.hr

Održana radionica crtanja 3D olovkama za učenike Ekonomske i Trgovačke škole Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik održana je radionica crtanja 3D olovkama za učenike četvrtog A razreda Ekonomske i Trgovačke škole Dubrovnik, u sklopu terenske nastave iz marketinga. Radionica je organizirana na inicijativu profesorice Belinde Marić, gdje su učenici naučili izraditi predmete koje će koristiti kao svoje proizvode, na kojima će prezentirati sve sastavnice marketinškog spleta. Radionicu je vodio tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica. Osim radionica učenicama je prezentiran Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu.

Kroz ovakve programe uspostavljena je kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Ekonomskom i Trgovačkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju da im se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Skip to content