ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Du STEM: Arduino radionica

12. studenoga 2022. 10:00 @ 10:00 - 11:30

Na rasporedu su četiri radionice u sklopu Du STEM projekta, koje će održati Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Sveučilište u Dubrovniku. Radionice 3D printanja održat će Matija Miloslavić u ponedjeljak i utorak 7. i 8. studenog u 18 sati u Centru za mlade Dubrovnik (Obala pape Ivana Pavla II 44a), gdje će se sudionici upoznati s mogućnostima koje nudi 3D printanje, vještinom 3D printanja i 3D modeliranja. U subotu 12.studenog u 10 sati na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4) bit će dvije radionice – Arduino, koju će voditi Anamaria Bjelopera, i Proširena stvarnost (hologrami i VR), koju će održati Ana Kešelj, obje s Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku. Na njima će sudionici steći znanja u području elektrotehnike, elektronike i komunikacija te osnovna znanja o virtualnoj stvarnosti te će se upoznati s hologramima i načinom kako ih sami izraditi.

Radionice su namijenjene mladima od 13 do 30 godina. Broj mjesta na radionicama je ograničen, stoga se potrebno prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/dustem-prijave/

Radionice 3D printanja organizira Zajednica tehničke kulture grada Dubrovnika, a Arduino radionicu i radionicu proširene stvarnosti (hologrami i VR) organizra Sveučilište u Dubrovniku u sklopu projekta Du STEM. Ukupna vrijednost projekta je 2.660.083,07 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 2.261.070,61 HRK.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Detalji:

Datum:
12. studenoga 2022. 10:00
Vrijeme:
10:00 - 11:30
Događaj Tags:
, ,

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije

Lokacija

Sveučilište u Dubrovniku
Ćira Carića 4
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content