ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dani otvorenih vrata udruga u TUP-u

02. lipnja 2023. 11:00 @ 11:00 - 14:00

Grad Dubrovnik u petak 2. lipnja u TUP-u organizira Dane otvorenih vrata udruga s cljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj zajednici.

Ovom manifestacijom Grad Dubrovnik želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebice onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te daljnjeg poboljšanja percepcije udruga u javnosti.

Ujedno, prilika je to da se građani zainteresiraju i uključe u brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te da se u ovoj prigodi upoznaju s različitim društveno korisnim projektima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svoj rad i projekte za razvoj zajednice predstavit će udruge tehničke kulture: Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, udurga Luža i Fotoklub Marin Getaldić, Informatički klub Futura, Aeroklub Nimbus, Modelarski institut Nave Dumins i Društvo brodomodelara Argosy, Radio klub Dubrovnik, Maritimo Recycling te Udruga za promicanje prirodnih znanosti.

 

 

Detalji:

Datum:
02. lipnja 2023. 11:00
Vrijeme:
11:00 - 14:00

Organizator

Grad Dubrovnik
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

TUP
Svetoga Križa 3
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content