ztk-du.hr

U sklopu Međunarodnog dana mladih održali radionicu crtanja 3D olovkama

Na Međunarodni dan mladih, srijeda 12. kolovoza, Centar za mlade Dubrovnik službeno je otvorio svoja vrata svim mladima koje zanimaju brojni programi: od programiranja robota, STEM radionica, bioloških istraživanja, savjetovanja o karijerama i održivom razvoju, filmske produkcije, RC modela, mogućnosti volontiranja te do psihološkog savjetovanja.

Nakon otvaranja uslijedio je Dan otvorenih udruga članica u sklopu kojeg su se mnogobrojni mladi upoznali s radom udruga, njihovim aktivnostima i budućim projektima.  Članice Centra su: Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

Nakon toga su se održale dvije radionice. Udruga Bonsai organizirala je radionicu „Ponos i predrasude“, a Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije za mlađe radionicu crtanja 3D olovkama.

Skip to content