ztk-du.hr

Online radionica za roditelje: Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca

Online radionica „Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca“ će se održati u četvrtak, 25.03.2021. od 18 sati na Zoom platformi, uz vrlo aktualnu temu razvoja ključnih vještina koje su primjenjive i u digitalnom svijetu.  

Cilj radionice je upoznati roditelje koje vještine razvijati kod predškolaraca kako bi ih pripremili i pomogli u savladavanju digitalnog svijeta.  

Želja nam je informirati roditelje i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u digitalnom odgoju djeteta. Razgovarat ćemo i o navikama djece predškolske dobi pred ekranima, kako stvoriti obiteljsko okruženje koje ne potiče pretjerano korištenje ekrana te o načinima kako pomoći djeci da odrastu u sigurne i odgovorne korisnike digitalnih uređaja i sadržaja.  

Online radionica namijenjena je roditeljima djece predškolske dobi. Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta.  

Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su obavezne putem Google obrasca: https://forms.gle/skTZxvVCgBt6mnDM8  

Marija Renić je edukatorica i dugogodišnja članica udruge Roda. Ima višegodišnje iskustvo rada s odgojiteljicama, dadiljama i roditeljima na pitanjima sigurnog i odgovornog korištenja interneta te u osmišljavanju i izradi edukativnih materijala za roditelje i stručnjake.  

Online radionicu za roditelje organizira udruga Roditelji u akciji – Roda u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Skip to content