ztk-du.hr

U Centru za mlade Dubrovnik otvorena izložba Rukama složeno

U Centru za mlade Dubrovniknsinoć je otvorena izložba “Rukama složeno” u sklopu Foruma mladih Grada Dubrovnika. Organizator izložbe je Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grad Dubrovnikn, a partneri u organizaciji Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika  i Centar za mlade Dubrovnik. Kustosica izložbe je akademska slikarica Lena Kramarić.

Na izložbi je izloženo i preko 100 radova polaznika LEGO igraonica koje je organizirala Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, makete brodova s radionica Modelarskog instituta Nave Duminsnkoje su nastale u Centru brodomaketarstva, te komegrami s Fotoradionice Hrvatskog fotosaveza u surdanji s Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika i Osnovnih škola Lapad i Montovjerna.n

U programu otvaranja sudjelovali su violončelisti Umjetničke Škole Luke Sorkočevića Iva Nodilo, Lovro Marković i Đive Čatić izvodeći djela J. F. Dotzauera i A. Vivaldija.nZbog epidemioloških razloga nije bilo moguće organizirati otvaranje izložbe uz nazočnost autora i posjetitelja, već se izradio video zapis s otvaranja uz uvodno slovo pročelnika Dživa Brčića i kustosice Lene Kramarić.

Video s otvaranja je dostupan na sljedećem linku.

Skip to content