ztk-du.hr

Učenici Ekonomske i Trgovačke škole sudjelovali na radionici crtanja 3D olovkama

U Centru za mlade Dubrovnik održana je radionica crtanja 3D olovkama za učenike 3.A razreda Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik, smjer ekonomist. Na inicijativu profesorice Stanke Krile, ovo je njihov drugi posjet našoj radioni, obzirom da su se već upoznali s 3D printanjem jer je to djelatnost njihove nove vježbeničke tvrtke IDEA. Izrađivali su predmete koje će koristiti kao dio korporativnog identiteta njihove  tvrtke. Radionicu je vodio tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica. Osim radionice učenicama je prezentiran Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu.

Kroz ovakve programe uspostavljena je kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Ekonomskom i Trgovačkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivamo da nam se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Skip to content