ztk-du.hr

U sklopu Du STEM projekta održana radionica “Gamifikacija online radionica”

U petak 18. ožujka je održana online radionica putem Zoom platforme “Gamifikacija online radionica – Kako online radionice učiniti zanimljivim i uspješnim” u sklopu Du STEM projekta. Edukaciju je održala Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai.

Na radionici polaznici su naučili kako prilagoditi ‘offline’ sastanke i radionice u ‘online’ verzije, a da se pritom zadrži fokus, koncentracija i zainteresiranost svih sudionika. Upoznali su se sa alatima kao što su Miro, Slido, Kahoot i sl. te kako i zašto koristiti nagrađivanje u online radionicama.

Radionica se održala u sklopu Elementa 1 “Organizacija i provedba aktivnosti jačanja kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa popularizacije STEM-a” projekta Du STEM. Predstavnici Korisnika i partnera (Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura) su s ovom radionicom dodatno osnaženi i informirani o načinima organiziranja i realizacije online sastanka i/ili edukativnih online radionica na inovativan način.

Du STEM projekt je financiran bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 2.660.083,07 kuna, od kojih je 85% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u sklopu poziva UP.04.2.1.10 Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Skip to content