ztk-du.hr
Ekonomska-3D-pen (1)

Radionica crtanja 3D olovkama za učenike Eknomske škole #2

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica održavao je radionice crtanja 3D olovkama za učenike 4.C razreda Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik.

Na radionicama učenici su 3D olovkama i plastikom izrađivali razne predmete, koji će biti dio promotivnih materijala njihovih vježbeničkih tvrtki.

Osim radionica učenicama se prezentirao Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu.

Kroz ove programe uspostavlja se kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Ekonomskom i trgovačkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivamo da nam se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Skip to content