ztk-du.hr

Prvog dana Jadranskih susreta održan radni sastanak s kolegama iz drugih zajednica tehničke kulture u sklopu Du STEM projekta

U petak 2. rujna započeli Jadranski susreti u Dubrovniku, na kojima su se okupili predstavnici Zajednice tehničke kulture grada Splita, Zajednice tehničke kulture Zadarske županije, Hrvatske zajednice tehničke kulture, Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije.

Prvog dana smo kolegama predstavili program i prostore Centra za mlade Dubrovnik u sklopu kojih djeluju i naše zajednice tehničke kulture i njihove članice, naše aktivnosti, EU projekte u kojima sudjelujemo.

Za kraj prvog dana smo održali radni sastanak u sklopu Du STEM projekta. Na radnom sastanku smo detaljno predstavili Du STEM projekt i aktivnosti unutar njega s posebnim naglaskom na simpozij STEM Hrvatska koji se planira na proljeće održati u Dubrovniku.

Ukupna vrijednost Du STEM projekta je 2.660.083,07 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 2.261.070,61 HRK.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Skip to content