ztk-du.hr

Prijavi se na radionice za mlade “Sam svoj elektro majstor”

U četvrtak i petak, 8. i 9. rujna u Centru za mlade Dubrovnik s početkom u 18:00 će se održati dvije radionice Sam svoj elektro majstor u sklopu projekta Centar za mlade Dubrovnik. S ovim radionicama se ujedno nastavlja i STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik.

Obje radionice su namijenjene za mlade od 13 do 30 godina. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/stem-ljeto-cmd/

Radionice će voditi vanjski suradnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika Dario Lovrinčević i prof.  Marko Radojičić iz Obrtničko-tehničke škole Dubrovnik. Na radionicama će polaznici naučiti što znači „Pravo na popravak“, te uz stručno vodstvo naučiti detektirati kvarove na elektronskim uređajima poput laptopa, TV, računala i sličnih, te na koji način se mogu popraviti. Na radionicama će se rastavljati laptop i računalo. 

Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je financiran u iznosu od 75.000 HRK od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske i sufinanciran  je od strane Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Skip to content