ztk-du.hr

Posjetite nas u petak od 11 do 14 sati na Danu otvorenih vrata udruga u TUP-u

Grad Dubrovnik u petak 2. lipnja u TUP-u organizira Dan otvorenih vrata udruga s cljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj zajednici.

Ovom manifestacijom Grad Dubrovnik želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebice onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te daljnjeg poboljšanja percepcije udruga u javnosti.

Ujedno, prilika je to da se građani zainteresiraju i uključe u brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te da se u ovoj prigodi upoznaju s različitim društveno korisnim projektima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svoj rad i projekte za razvoj zajednice predstavit će udruge tehničke kulture: Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, udruga Luža i Fotoklub Marin Getaldić, Informatički klub Futura, Aeroklub Nimbus, Modelarski institut Nave Dumins i Društvo brodomodelara Argosy, Radio klub Dubrovnik, Maritimo Recycling te Udruga za promicanje prirodnih znanosti.

Osim toga, svoju će djelatnost, programe i projekte predstaviti dubrovačke udruge u područjima socijalne skrbi, skrbi o djeci, mladima i obitelji, udruge iz područja tehnologije i zaštite i očuvanja okoliša, te udruge koje se bave raznim vidovima umjetnosti, glazbom, glazbenim obrazovanjem mladih bendova, lutkarstvom, fotografijom te razvojem likovne umjetnosti i kreativnosti djece i mladih. 

Skip to content