ztk-du.hr

Prijavi se na Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

Facebook FIFA Creatori Vam donose prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 u suradnji sa Informatičkim klubom Futura. Online turnir počinje u ponedjeljak 15. studenog u 17 sati. Uz ugodno druženje i prijenos uživo na Facebook stranici Kenova Gaminga vidjeti ćemo tko je trenutno najbolji FIFA FUT igrač, a tko ima najbolje izgovore za svoje poraze.

Turnir je besplatan za sve igrače, a broj prijava je ograničen. Prijaviti se možete na linku: www.futura.com.hr/fifa-prijava/

Pravila turnira: 16 natjecatelja, PS4 verzija FIFA-e 22, Knockout sistem najbolji u 3 utakmice, FUT ekipe, zabranjeno korištenje loan igrača, svaki natjecatelj je obavezan streamat svoje utakmice kako bi se mogla provjeriti regularnost i sudjelovati u streamu.

Za prva 3 mjesta su kao nagrade osigurani PS kuponi u iznosima od 500 kn za 1. mjesto, 350 kn za 2. mjesto i 150 kn za 3. mjesto.

Prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 organizira Kenova Gaming u suradnji s Informatičkim klubom Futura, uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Skip to content