ztk-du.hr

Posjetite nas u četvrtak od 17 do 19 na Danima otvorenih vrata udruga u Lazaretima

Grad Dubrovnik u suradnji s udrugom Deša i ustanovom Baština d.o.o. u četvrtak 2. lipnja 2022. u Lazaretima organizira Dane otvorenih vrata udruga s cljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj zajednici. Otvaranje manifestacije na rasporedu je u 17 sati na platou Lazareta. Od 17 do 19 je izložba promidžbenih materijala i radova udruga na štandovima na platou Lazareti, a od 18 do 20 sati prezentacijski i medijski dio u petoj lađi kompleksa Lazareti.

Ovom manifestacijom Grad Dubrovnik želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebice onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te daljnjeg poboljšanja percepcije udruga u javnosti.

Ujedno, prilika je to da se građani zainteresiraju i uključe u brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te da se u ovoj prigodi upoznaju s različitim društveno korisnim projektima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Na ovoj manifestaciji će se predstaviti Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije, te njihove udruge članice i druge udruge tehničke kulture: Aeroklub Nimbus, Društvo brodomodelara Argosy, Hrvatsko planinarsko društvo Sniježnica, Informatički klub Futura, Maritimo Recycling, Modelarski institut Nave Dumins, Škola Filma Šipan, Udruga inovatora Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga Luža i Univerzalni istraživački institut UR.

Program cijele manifestacije je dostupan na: https://www.dubrovnik.hr/vijesti/dani-otvorenih-vrata-udruga-u-lazaretima-15773

Skip to content