ztk-du.hr

Otvorene su prijave na drugi besplatni online League of Legends turnir

Izašla je nova sezona u League of Legendsu pa Kenova Gaming i Informatički klub Futura organiziraju drugi po redu besplatni online League of Legends turnir. Turnir počinje 5. veljače, a prijave su besplatne i možete se prijaviti na futura.com.hr/prijava-lol

Broj ekipa je ograničen, a prijave se primaju do 4. veljače. Za prva tri mjesta su osigurane nagrade, kao i MVP nagrada za najboljeg igrača turnira.

  1. mjesto: 5x Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+) + 3D printane zlatne medalje
  2. mjesto: 5x Mystery Skin + 3D printane srebrne medalje
  3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key + 3D printane brončane medalje

Turnir se igra tri tjedna, odnosno tri vikenda od 05.02.-20.02. Grupna faza će se odvijati u prvom tjednu (05.02. i 06.02). U drugom tjednu se igra četvrtfinale i polufinale (12.02 i 13.02.), a u finalnom trećem tjednu će se igrati match za 3. mjesto i finale (19.02. i 20.02.). Izvlačenje skupina je na rasporedu u petak 04.02.

Turnir se održava u skupinama ovisno o broju ekipa. Najbolje ekipe iz skupina se plasiraju u knockout fazu turnira. Sve detalje i pravila igrači mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga.

Osim ždrijeba i cijeli turnir će se prenositi uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Turnir ima potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati nagrade za najbolje ekipe i igrače.

Skip to content