ztk-du.hr

Održan Dan otvorenih vrata udruga u TUP-u

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije sa svojim članicama u petak 2. lipnja predstavili su se na Danu otvorenih vrata udruga u TUP-u, kojeg je organizirao Grad Dubrovnik. Ujedno se najavio i projekt revitalizacije TUP-a i Novog europskog Bauhausa.

Uz dubrovačke udruge iz područja ekologije, zaštite okoliša, tehnologije, kulture i umjetnosti, predstavile su se i udruge tehničke kulture: Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, udruga Luža i Fotoklub Marin Getaldić, Informatički klub Futura, Aeroklub Nimbus, Modelarski institut Nave Dumins, Radio klub Dubrovnik i Maritimo Recycling.

Dan otvorenih vrata udruga otvorili su Nikolina Farčić, članica uprave dvorišta TUP d.d. i Dživo Brčić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvom. Poseban su naglasak stavili na uključivanje dubrovačkih kreativnih potencijala i udruga koje djeluju u Centru za mlade Dubrovnik u projekt revitalizacije TUP-a.

Skip to content