ztk-du.hr

MonkaS se revanširali ekipi 14 slova u reprizi prošlogodišnjeg finala League of Legends turnira

Protekla tri vikenda se održavao drugi po redu besplatni online gaming turnir League of Legends u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga u suradnji s Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika. Turnir se igrao prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije. Na turniru je nastupilo 14 ekipa podijeljenih u 4 skupine. U dvije skupine su bile 4 ekipe, a u dvije skupine po 3 ekipe. U knock-out fazu turnira su se plasirale po dvije najbolje ekipe iz svake skupine. 

U reprizi prošlogodišnjeg finala ekipa MonkaS se revanširala ekipi 14 slova koja je lani slavila. Obje prvoplasirane ekipe su iz Zagreba. Treće mjesto je ponovno osvojila ekipa One Ring iz Splita. MVP turnira je kapetan pobjedničke ekipe MonkaS koji je igrao pod nadimkom Znatko.

Svaki dan turnira je održan i uz prijenose uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na Facebook stranici Kenova Gaminga. Kroz tri vikenda su se odigrala ukupno 57 matcha. I ove godine je turnir poprimio međunarodni karakter sudjelovanjem po jedne ekipe iz Mađarske i Slovačke. Ostale ekipe su bile iz Hrvatske: 5 ekipa iz Dubrovnika, četiri iz Splita i 3 iz Zagreba.

Najbolje ekipe za nagrade su dobili 3D printane medalje, te sljedeće nagrade: 1. mjesto: 5x  Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+), 2. mjesto: 5x Mystery Skin i 3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key.

Skip to content