ztk-du.hr

Održan ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends. Turnir se igra prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije, a svaka ekipa je mogla prijaviti minimalno 5 igrača, uz moguće zamjene. Za prvi League of Legends turnir je bilo ograničenje na 16 ekipa koje su smještene u 4 skupine, a u četvrtfinale će se plasirati po dvije najbolje ekipe iz svake skupine.
Grupna faza će se igrati ovaj vikend 1. i 2. svibnja, čevrtfianla u subotu 8. svibnja, a polufinala u nedjelju 9. svibnja. Završnica će se održavati vikend 15. i 16. svibnja, u subotu se igra za 3. mejsto, a u nedjelju veliko finale.

Svi detalji i pravila turnira igrači i ostali zainteresirani mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga
Osim ždrijeba skupina ždrijebom su određeni matchevi koji će se uživo prenostii od početka do kraja turnira iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.
Turnir organiziraju Informatički klub Futura i Kenova Gaming uz podršku Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati pehare za najbolje ekipe i igrače.
Osim pehara najbolje ekipe će dobiti i sljedeće nagrade:
1. mjesto: 5x Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+),
2. mjesto: 5x Mystery Skin
3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key.
Skip to content