ztk-du.hr

Održana Warzone Trio Liga – Sezona 1 i Warzone Duo turnir

Proteklih pet nedjelja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se odigralo 5. kola prve Warzone Trio lige – Sezona 1. Liga je okupila preko 50 ekipa, odnosno preko 150 igrača iz cijele Hrvatske, ali i iz drugih europskih zemalja. Pobjednici prve Warzone Trio lige – Sezona 1 je ekipa KzFam 2. Drugoplasirana je ostala ekipa ExYu, a treće mjesto je osvojila ekipa Peraje. Sve tri navedene ekipe su bile sastavljene od igrača iz cijele Hrvatske. Za najbolje ekipe Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika je dizajnirala i isprintala na 3D printerima pehare.
Osim lige održao se i prvi Warzone Duo turnir, na kojem je najbolji duo za nagradu dobio dva kompleta Friendly Fire Esports Headshot Melody slušalica. Turnir je također privukao veliki broj ekipa, preko 50 ekipa, odnosno preko 100 igrača iz cijele Europe. Za razliku od lige koja se igrala na 3 privatna matcha, duo turnir se igrao na 5 privatnih matcheva od kojih su se za ukupan poredak bodova tri najbolja. Pobjedu na Duo turniru je odnijela ekipa God Squad, čiji su dva igrača iz Njemačke i Švedske. Drugoplasirana je bila Ekipe naziv iz raznih gradova iz Hrvatske, dok je trećeplasirana bila ekipa iz Splita BTJ.
Cijela liga i turnir su bili prenošeni uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.
Skip to content