ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

STEM ljeto u ZTK: Radionica robotike i programiranja bez ekrana #2

10 srpnja @ 11:00 - 12:00

STEM ljeto u ZTK organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelji Dubrovnik (Obala Pape Ivana Pavla II 44a) – bivši Centar za mlade Dubrovnik. Raznovrsne radionice održavaju se srijedom i četvrtkom u srpnju i kolovozu.

U suradnji s Informatičkim klubom Futura, radionice robotike i programiranja bez ekrana (za djecu od 5 godina, predškolce i učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola) održat će se 10. i 11. srpnja u 9:30 i 11:00 sati. Broj sudionika na radionicama je ograničen, stoga se potrebno prijaviti na www.ztk-du.hr/stem-ljeto/.

Na radionicama će polaznici programirati bez korištenja ekrana Cubetto robote, Blue-Botove i Bee-Botove. Koristeći tipke na robotima i slažući pločice na Cubetto kontrolnu ploču, usmjeravat će robote da se kreću prema željenim poljima. Kao dodatne izazove, voditelji radionica postavljat će im određene izazove koje trebaju izvršiti.

Detalji:

Datum:
10 srpnja
Vrijeme:
11:00 - 12:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura

Lokacija

Centar za djecu, mlade i obitelji Dubrovnik
Obala Ivana Pavla II 44 a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content