ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionice crtanja 3D olovkama za učenice Obtničko-tehničke škole #4

08. veljače 2022. 14:00 @ 14:00 - 15:30

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica održava radionice crtanja 3D olovkama za učenice Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik smjera Frizer i Kozmetičar. Radionice se organiziraju na inicijativu profesorice Ivone Vujičić.

Osim radionica učenicama će se prezentirati Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu. Na radionicama će učenice s 3D olovkama i plastikom crtali razne predmete prema predlošcima. Za radionice će biti pripremljeni posebni predlošci sa škaricama, češljevima, usnama, očima i slično prilagođeno usmjerenju polaznica. Svi izrađeni predmeti će krasiti razrede u Obrtničko tehničkoj školi Dubrovnik.

Kroz ove programe je uspostaviti će se kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Obrtničkom i tehničkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju da im se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Detalji:

Datum:
08. veljače 2022. 14:00
Vrijeme:
14:00 - 15:30

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije

Lokacija

Centar za mlade Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 44a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content