ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica Sam svoj elektro majstor #1

08. rujna 2022. 18:00 @ 18:00 - 19:30

U četvrtak i petak, 8. i 9. rujna u Centru za mlade Dubrovnik s početkom u 18:00 će se održati dvije radionice Sam svoj elektro majstor u sklopu projekta Centar za mlade Dubrovnik. S ovim radionicama se ujedno nastavlja i STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik.

Obje radionice su namijenjene za mlade od 13 do 30 godina. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/stem-ljeto-cmd/

Radionice će voditi vanjski suradnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika Dario Lovrinčević i prof. Marko Radojičić iz Obrtničko-tehničke škole Dubrovnik. Na radionicama će polaznici naučiti što znači „Pravo na popravak“, te uz stručno vodstvo naučiti detektirati kvarove na elektronskim uređajima poput laptopa, TV, računala i sličnih, te na koji način se mogu popraviti. Na radionicama će se rastavljati laptop i računalo.

Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je financiran u iznosu od 75.000 HRK od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske i sufinanciran je od strane Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Detalji:

Datum:
08. rujna 2022. 18:00
Vrijeme:
18:00 - 19:30

Organizator

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Lokacija

Centar za mlade Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 44a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content