ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica robotike i programiranja bez ekrana – PŠ Čilipi #2

21. studenoga 2023. 11:30 @ 11:30 - 12:30

Informatički klub Futura, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i ove godine održavaju gostujuće radionice robotike i programiranja bez ekrana koje su namijenjene predškolcima i učenicima nižih razreda osnovnih škola na području Grada Dubrovnika i šire okolice. Radionice će se održati u Područnoj školi Čilipi u ponedjeljak 20. studenog u 11:30 sati te u utorak 21. studenog u 11:30, a u četvrtak 30. studenog u 11:15 u Osnovnoj školi Cavtat.

Na radionicama se koriste Cubetto roboti. Cubetto set se sastoji od malog drvenog robota naziva Cubetto, koji omogućuje davanje naredbi s blokovima (pločicama) koje se slažu na Cubetto kontrolnu ploču. Prema zadanim naredbama se Cubetto robot kreće. Svi polaznici će na kraju radionice dobiti uvjerenja o uspješno odrađenoj radionici.

Dječji vrtići i osnovne škole koji se žele priključiti projektu i žele da se kod njih održi jedna ili više radionica mogu se javiti na e-mail adresu od Future ili ZTK DNŽ i GD: futura.dubrovnik@gmail.com ili ztkdubrovnik@gmail.com radi dogovora oko termina radionice.

Detalji:

Datum:
21. studenoga 2023. 11:30
Vrijeme:
11:30 - 12:30

Organizatori

Informatički klub Futura
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Lokacija

OŠ Cavtat – PŠ Čilipi
Beroje 76
Čilipi, 20213 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content