ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica robotike i programiranja bez ekrana: OŠ Cavtat – PŠ Čilipi #1

16. studenoga 2022. 11:30 @ 11:30 - 12:30

Informatički klub Futura, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i ove godine održavaju gostujuće radionice robotike i programiranja bez ekrana koje su namijenjene predškolcima i učenicima nižih razreda osnovnih škola na području Grada Dubrovnika i šire okolice.

Na radionicama radimo s Cubetto robotima. Cubetto set se sastoji od malog drvenog robota naziva Cubetto, koji omogućuje davanje naredbi s blokovima (pločicama) koje se slažu na Cubetto kontrolnu ploču. Prema zadanim naredbama se Cubetto robot kreće. Svi polaznici će na kraju radionice dobiti uvjerenja o uspješno odrađenoj radionici.

Dječji vrtići i osnovne škole koji se žele priključiti projektu i žele da se kod njih održi jedna ili više radionica mogu se javiti na e-mail adresu od Future ili ZTK DNŽ i GD: futura.dubrovnik@gmail.com ili ztkdubrovnik@gmail.com radi dogovora oko termina radionice.

S radionicama robotike i programiranja bez ekrana sudjelujemo u Europskom tjednu robotike 2022 i Europskom tjednu programiranja 2022.

Detalji:

Datum:
16. studenoga 2022. 11:30
Vrijeme:
11:30 - 12:30

Organizatori

Informatički klub Futura
Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije

Lokacija

OŠ Cavtat – PŠ Čilipi
Beroje 76
Čilipi, 20213 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content