ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica Open source informatika 1/3

21. studenoga 2022. 18:00 @ 18:00 - 20:00

OpenSourceInformatika

Ciklus od tri radionice “Open source informatika” održat će se ponedjeljcima 21.11., 28.11. i 5.12. u 18 sati na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4), u sklopu projekta Centar za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene prvenstveno za mlade od 13 do 30 godina, ali i svi ostali zainteresirani su dobrošli. Na radionicu se možete prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/prijava/.

Na radionicama “Open source informatika” polaznici će naučiti o Linux operacijskim sustavima, instalaciji i korištenju Linux operacijskog sustava, te će učiti koristiti slobodne i open-source uredske aplikacije za obradu teksta i tablične izračune.

Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je financiran u iznosu od 75.000 HRK od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske i sufinanciran je od strane Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Detalji:

Datum:
21. studenoga 2022. 18:00
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Tags:

Organizator

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Lokacija

Sveučilište u Dubrovniku
Ćira Carića 4
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content