ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Otvaranje izložbe fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji – Mostar

18. veljače 2023. 18:00 @ 18:00 - 19:00

Izložba fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji otvorit će se u subotu 18. veljače u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u 18 sati. Izložbu organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Ronilački klub Dubrovnik, Hrvatski ronilački savez i Ronilački klub Mostar, a bit će otvorena svaki dan do 9. ožujka. Na izložbi će biti izloženo 38 fotografija s prvenstva.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u podvodnoj fotografiji održalo se početkom rujna prošle godine u Dubrovniku. Na prvenstvu je sudjelovalo 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Oni su se natjecali u dvije kategorije: DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). Bile su zadane tri teme: fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija.

Najbolja fotografija cijelog natjecanja bila je fotografija podvodnog ambijenta od Damira Zuruba iz Ronilačkog kluba Roniti se mora. On je ujedno osvojio i ukupno prvo mjesto u kategoriji DSLR fotoaparata, a njegov klub prvo mjesto ekipno.

Detalji:

Datum:
18. veljače 2023. 18:00
Vrijeme:
18:00 - 19:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Ronilački klub Dubrovnik
Hrvatski ronilački savez
Ronilački klub Mostar

Lokacija

Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača
Trg hrvatskih velikana bb
Mostar, 88000 Bosnia and Herzegovina
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content