ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

Maker Faire Zagreb 2022: Du STEM

1 listopada - 2 listopada

U subotu i nedjelju 1. i 2. listopada u Zagrebu će se održati Maker Faire Zagreb 2022. Posjetiteljima Maker Faire Zagreb ćemo predstaviti dio DIY projekata i aktivnosti vezane uz projekt Du STEM, te druge projekte i aktivnosti koje provodimo većinom u Dubrovniku, Hrvatska i okolici. Du STEM je projekt namijenjen jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) za popularizaciju STEM-a. Kroz projekt radimo edukacije i radionice najviše s djecom i mladima, a s članovima našim udruga realiziramo raznovrsne DIY projekte za prezentacije na sajmovima poput Maker Fairea.

Na Maker Faireu će sudjelovati predstavnici Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, Sveučilišta u Dubrovniku, UR Instituta, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatičkog kluba Futura.

Sudjelovanje i izlaganje na Maker Faire Zagreb 2022 je omogućeno u sklopu projekta Du STEM. Ukupna vrijednost projekta je 2.660.083,07 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 2.261.070,61 HRK.“

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Lenta

Detalji:

Početak:
1 listopada
Kraj:
2 listopada

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Sveučilište u Dubrovniku
UR institut
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura

Lokacija

Tehnički muzej Nikola Tesla
Savska cesta 18
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content