ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Du STEM: Open lab door & careers in STEM info

14. travnja 2022. 9:00 @ 9:00 - 20:00

U četvrtak 14. travnja Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura u sklopu Du STEM projekta organiziraju dan otvorenih vrata laboratorija u Centru za mlade Dubrovnik.

Za djecu i mlade će se cijeli dan počevši od 9 sati ujutro održavati radionice crtanja 3D olovkama u sklopu Open lab door & careers in STEM info.

Osim radionica crtanja 3D olovkama za djecu i mlade, svi posjetitelji će se moći upoznati s djelovanjem, programima i prostorima u kojem se provode raznovrsne STEM edukacije.

Open lab door & careers in STEM info organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura u sklopu projekta Du STEM, koji je financiran bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 2.660.083,07 kuna, od kojih je 85% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u sklopu poziva UP.04.2.1.10 Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Detalji:

Datum:
14. travnja 2022. 9:00
Vrijeme:
9:00 - 20:00

Organizatori

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika
Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije
Informatički klub Futura

Lokacija

Centar za mlade Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 44a
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content