ztk-du.hr
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Drugo izdanje Dubrovačke regate modela DragonForce 65 “Laggo di noce ‘23”

25. veljače 2023. 9:30 @ 9:30 - 16:00

Drugo izdanje Dubrovačke regate modela DragonForce 65 “Laggo di noce ‘23” održat će se u subotu 25. veljače na lokaciji akumulacijskog jezera u Orašcu, a organizira je JK Hydro. Natjecateljski dio počinje od 9:30 sati. Ovaj projekt ima za cilj približiti i upoznati zajednicu s jedrenjem kao sportom i stvoriti trajno mjesto okupljanja. U proteklom mjesecu, članovi AŠD Orašac i JK Hydro naporno su radili da bi se očistio dio brane te omogućilo natjecanje.

Stvorena je jedinstvena lokacija s posebnim uvjetima na akumulacijskom jezeru u Orašcu. Zapuštena lokacija se revitalizirala naporima lokalnih udruga, JK Hydro i MO Orašac u svrhu kreiranja novog mjesta zajednice te poligona za jedrenje s modelima za buduće uzraste.

DragonForce klasa postoji u svijetu već dugi niz godina i omiljena je zimska aktivnost mnogim jedriličarima kao i simpatizerima jer pruža sve čari natjecateljskog jedrenja uz maksimalnu udobnost. Iz JK Hydro su posebno ponosni na dubrovačke juniore koji ostvaruju značajne rezultate na razini Hrvatske te se u budućnosti nadaju i šire.

Ovim putem iz Jedriličarskog kluba Hydro pozivaju da sudjelujete na događaju i otkrijete novu lokaciju i sport u kojem ćete možda uživati godinama.

Detalji:

Datum:
25. veljače 2023. 9:30
Vrijeme:
9:30 - 16:00

Organizator

JK Hydro

Lokacija

Akumulacijsko jezero Orašac
Na brijegu 17
Orašac, 20234 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content